Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare/barnskötare till Daggkåpans/Morkullans förskolor, 70%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Morkullans och Daggkåpans förskolor ligger i Skattkärr. Förskolorna har vardera fem avdelningar. Förskolorna har ett väl fungerande samarbete mellan våra avdelningar. Barnen lär känna alla pedagoger och förskolans alla barn när vi samlas ute och vid gemensamma aktiviteter. Vi har bra utomhusmiljö, som erbjuder kuperad terräng, vilket ger många lockande miljöer att leka i.
Förskolornas personalgrupper har tillsammans arbetat fram en gemensam pedagogisk plattform för respektive förskola, som bl.a. innebär att vi jobbar tematiskt.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en förskollärare, alternativt en barnskötare som är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag och styrdokument. Några av förskolornas pedagoger har valt att inte arbeta heltid, vilket gör att vi söker en person som täcker dessa nedsättningar på tre olika avdelningar. Som pedagog på Daggkåpans och Morkullans förskolor förväntar vi oss att du har ett stort engagemang, tar ditt uppdrag på allvar, och är aktiv i utvecklingen av våra förskolor.

Kvalifikationer

• Vi söker en legitimerad förskollärare, alternativt en utbildad barnskötare, som är ansvarstagande och utvecklingsbenägen. Du reflekterar regelbundet över din roll och arbetar aktivt för förbättringar och utveckling av verksamheten, och tillsammans med oss driver du verksamheten och barns lärande framåt.
• Du har förmågan att sprida arbetsglädje, du har ett gott bemötande och kan skapa trygga och förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.
• Vi söker dig som är en ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog. Du trivs med arbete i arbetslag, men kan också arbeta självständigt.
• Vi vill att du i din ansökan och vid en eventuell intervju, beskriver dina förmågor i mötet med barnen, i ledarskapet och i samverkan med andra. Förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i förskolan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 13 augusti 2018
Tillträde Enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till 30 juni 2019
Ansök senast 13 juli 2018
Referensnummer A795327
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Eva Haglund
Förskolechef
054 - 540 37 08
eva.haglund@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den