Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare i spanska och annat ämne

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Ilandaskolan är en grundskola och en grundsärskola med ca 500 elever fördelade på fyra arbetslag. Skolan har goda resultat och hög behörighet i personalgruppen. Ilandaskolan ligger i Skåre, vackert belägen vid Ilandatjärnet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare i spanska för elever i åk 7-9 på Ilandaskolan. Vi ser gärna att du har någon mer behörighet. Du är mentor tillsammans med en annan lärare och ingår i ett arbetslag för elever i åk 7-9. Arbetet är självständigt och innebär ett stort ansvar för planering och genomförande av undervisning. Skolan arbetar aktivt med ett främjande och förebyggande elevhälsoarbete som du förväntas vara delaktig i, stort fokus ligger på mentorsuppdraget .

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i spanska samt ev ett annat ämne.
Du ska vara en tydlig ledare och ha förmågan att hävda skolans grundläggande värderingar. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Vi söker dig som är flexibel och ser fler möjligheter än hinder i uppdraget att skapa en skola för alla.

Erfarenhet krävs.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tillträde Tillträde under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Ansök senast 24 maj 2019
Referensnummer A876634
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna-Karin Leandersson
Rektor, Ilandaskolan
054-5403552
anna.karin.leandersson@karlstad.se
Facklig företrädare Camilla Gustafsson
Lärare, facklig representant LR
054-540 35 17
camilla.gustafsson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den