Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Leg arbetsterapeut till Solareturen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Solaenheten är en del av avdelningen integration, försörjning och arbete. I Solaenheten ingår Solareturen som är en praktisk verksamhet som erbjuder arbetsträning och sysselsättning i olika former som ett led i att stötta människor ut mot egen försörjning. Hos oss är största yrkesgruppen arbetskonsulenter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en arbetsterapeut som kan stötta målgruppen. Arbetet innebär att kartlägga och klargöra personens arbetsförmåga. Detta arbete görs tillsammans med övriga professioner på Solareturen. Arbetet innebär att arbeta självständigt och i team kring personerna som är aktuella på Solareturen.

Kvalifikationer

Leg. Arbetsterapeut med erfarenhet i att arbeta med verktygen DOA, AWC, AWP, WRI och WEIS
Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från området är meriterande. B-körkort, för manuell växellåda är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 190101 eller efter överenskommelse.
Ansök senast 26 september 2018
Referensnummer A812310
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ulf Lidström
Enhetschef
054-5405091

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den