Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Fritidspedagog till Stodeneskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Stodeneskolan är en f-6 skola i stadsdelen Stodene. Skolan har 4 fritidshem för barn i klass f-2 och ett äldrefritids från åk 3

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog är du tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget delaktig i att planera följa upp och utvärdera undervisningen i fritidshemmet enligt våra styrdokument.

Kvalifikationer

Du ska ha ett öppet sinne och vara lyhörd för barnens intressen och behov. Du ska ha förmåga att samarbeta med både kollegor och barn och ha en god dialog med vårdnadshavare. Ett glatt humör och vilja till att göra vardagen bra för alla. Att vara flexibel och kunna anpassa verksamheten efter nya behov är en fördel.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 12 augusti 2019
Tillträde Anställningen kan ev. komma att förlängas.
Tidsbegränsad till 21 juni 2020
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 19 april 2019
Referensnummer A865240
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Marita Sandelin
Rektor
054-540 35 83
marita.sandelin@karlstad.se
Facklig företrädare Maria Rudsberg
054-540 35 95

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den