Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Logoped till språkförskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

På Klaraborgs specialpedagogiska enhet, KSPE, finns tal- och språkteam, utredningsteam, handledningsteam och lärare för särskild utbildning på sjukhus, sk sjukhusskola.

Arbetsbeskrivning

Logopediska arbetsuppgifter kopplade till språkförskola.

Kvalifikationer

Legitimerad logoped eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde omgående
Tidsbegränsad till 30 juni 2017
Ansök senast 20 januari 2017
Referensnummer A644322
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Susanne Eklund
Tf rektor
054 540 29 75

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den