Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Karlavagnens förskola söker förskollärare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Karlavagnens förskola ligger på Kronoparken. Förskolan har närhet till skogen, och biblioteket. Förskolan består av fyra avdelningar som har ett nära samarbete.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga med fokus på barnens utveckling och lärande. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet. Arbetslaget utformar den pedagogiska verksamheten och lärmiljön utifrån styrdokument samt barnens behov och intressen. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation för arr synliggöra, utvärdera och utveckla verksamheten. Läsåret 17/18 fokuserar förskolan på språkutvecklande arbetssätt och digitalt lärande. Vilket innefattar utveckling av undervisningen och pedagogiska lärmiljöer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du ska vara en person som ser möjligheter istället för hinder, som fungerar väl i arbetslag såväl som i självständigt arbete och som har god förmåga att skapa relationer. Du förväntas vara en medforskande förskollärare som är nyfiken och låter barnen leka och lära utifrån sina förmågor. Tycker du dessutom om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande, vilket skapar utveckling och arbetsglädje, kan det här vara ett arbete för dig

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 september 2017
Tillträde Rekrytering sker löpande och tillträderdatum kan diskuteras.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 27 augusti 2017
Referensnummer A706263
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Pernilla Johannesson
Förskolechef
054-540 36 64
pernilla.johannesson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den