Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Kommunikatör på vård och omsorgsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi erbjuder en arbetsplats där kommunikation används som ett strategiskt verktyg för att uppnå organisationens mål. Hos oss är kommunikation helt enkelt viktigt och du kommer tillsammans med förvaltningens kommunikationsstrateg att bidra till att vi tar ytterligare steg framåt i vårt kommunikationsarbete.

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra kommunikativ skillnad!

Arbetsbeskrivning

Som kommunikatör hos oss är du huvudredaktör för förvaltningens arbete med intranät, externwebb samt sociala medier. Du kommer tillsammans med kommunens övriga huvudredaktörer vara med och utveckla kommunens digitala kanaler. Som huvudredaktör ansvarar du även för att leda och utbilda förvaltningens redaktörer samt arbeta strategiskt och operativt med innehåll och struktur. Du är en fena på att skapa bra innehåll för digitala kanaler.
Du kommer även att ansvara för varumärkesbyggande kampanjer tillsammans med upphandlad byrå. Som kommunikatör kommer du också att arbeta med att ta fram kommunikationsplaner och genomföra kommunikationsinsatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och du ska ha aktuell och minst fem års erfarenhet av kommunikationsarbete.
Arbetet kräver ett strategiskt tänkande, analytisk förmåga och god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift.
Du ska ha erfarenhet av att arbeta med webbpublicering på intranät och externwebb samt att skapa innehåll i sociala kanaler. Det är meriterande om du har erfarenhet av Facebooks annonsverktyg, digitala kampanjer från annonsstrategi till konverterande landningssidor, Google analytics, producera rörligt material och grundläggande kunskaper i Adobe CC sviten
För att lyckas i den här rollen behöver du ha förmåga att samarbeta på ett bra sätt och arbeta för att hitta lösningar utifrån ett helhetsperspektiv för verksamhetens bästa. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du drivs av att leverera resultat som bidrar till att Karlstads kommun når sina mål och skapar nytta för karlstadsborna. Du har ett starkt driv, tar initiativ och kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer. Du har förmåga att identifiera problem och utveckla lösningar.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 3 december 2019
Referensnummer A916702
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Marie Johansson
Utvecklingschef
054- 540 55 56
marie.johansson@karlstad.se
Kontaktperson Linda Eklind
Kommunikationsstrateg
054-540 55 77
linda.eklind@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel.
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den