Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare Ma/No åk 7-9 100% Norrstrandsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Norrstrandsskolan består av tre skolenheter, Norrstrandsskolan Terra Ignis (Åk7-9), Norrstrandsskolan Ventus Aqua (åk 7-9), samt Norrstrandsskolan åk 4-6. Som lärare på Norrstrandsskolan årskurs 7-9 kommer du, förutom att undervisa i ditt ämne, även att vara klassföreståndare tillsammans med kollega i en av våra 19 klasser, Skolan består av fyra arbetslag och du kommer att tillhöra ett av dem och delta i deras arbetslagsarbete.Du kommer även att få träffa ämneskollegor och arbeta tillsammans med dem i ett ämnesarbetslag.

Kvalifikationer

Behörig lärare i Ma/No åk 7-9.
God samarbetsförmåga till arbetet i arbetslag.
Vilja och förmåga att medverka i skolutvecklingsarbete.
Mycket stor vikt kommer att läggas vid sökandes personliga egenskaper. Goda vitsord kring ledarskap i klassrummet och kommunikation ses meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 23 januari 2017
Tillträde Tjänsten tillsättes under förutsättning att innehavaren får annan tjänst
Tidsbegränsad till 16 juni 2017
Ansök senast 12 januari 2017
Referensnummer A640776
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Bert Falk
Rektor
054-540 31 17
bert.falk@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den