Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Ma/NO-lärare till Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en naturskönt belägen F-9-skola med ca 450 elever. Både lärare och elever arbetar med digitala verktyg i undervisningen. Vi tror att goda relationer är grunden till en god lärmiljö.

Arbetsbeskrivning

Du ingår i ett av skolans arbetslag. Du ansvarar för planering, undervisning och bedömning i matematik och NO i de klasser du undervisar. I tjänsten ingår mentorskap i en klass.
Tillsammans med dina kollegor och elevhälsan jobbar du för att våra elever ska utvecklas så långt det är möjligt utifrån sina förmågor.

Kvalifikationer

Du är behörig och legitimerad Ma/NO-lärare i åk 7-9. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att bygga goda och tillitsfulla relationer. Det är meriterande om du har vana av att arbeta med digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Ansök senast 19 juli 2019
Referensnummer A890856
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anders Peterson
Rektor
054-540 37 41

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den