Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Parkingenjör - drift- och skötselansvarig fastighet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun. Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité. Tjänsten är placerad på parkenheten som ansvarar för att förvalta kommunens grönytor, lekplatser, parker och yttre miljöer i kommunens fastighetsbestånd.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en parkingenjör som ska samordna skötseln av utemiljön på kommunens fastigheter, däri ingår såväl sommar som vinterskötsel. Du kommer att arbeta mot en fastställd årsbeställning med de frågor som rör driften av utemiljön på kommunens fastighetsbestånd. Skötseln sker med entreprenörer och i egen regi och ditt ansvar är att samordna alla aktörer. I din roll kommer du ansvara för kvalitetskontroll och avstämning av uppdragen.  

Du kommer att ansvara för upphandlingar inom verksamhetsområdet i samarbete med övriga parkingenjörer på enheten. Och i din roll kommer du även att ha ett nära samarbete med de enheter som ansvarar för gata och fastighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års yrkeserfarenhet av drift och planering av grönyteskötsel på parkmark, fastighetsmark alternativt kyrkogårdsmark. Du har även en relevant eftergymnasial utbildning som exempelvis landskapsingenjör eller annan utbildning inom den gröna sektorn som vi bedömer är likvärdig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i tjänsten behöver du ha lätt för att arbeta självständigt, vara ansvarstagande, noggrann och initiativrik. Att samarbeta med andra och vara serviceinriktad är naturligt för dig och du är vidare lösningsfokuserad, ansvarsfull och lyhörd.

B-körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 28 oktober 2018
Referensnummer TFN 2018-3059
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Elna Forsberg
enhetschef
054 - 540 69 58
elna.forsberg@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den