Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Resurslärare till Stodeneskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Stodeneskolan är en f-6 skola med 320 elever

Arbetsbeskrivning

Du kommer att tillsammans med klassläraren planera undervisningen samt följa upp och utvärdera resultat. Du kommer att jobba med elever enskilt eller i mindre grupp och anpassa efter behov.

Kvalifikationer

Behörig lärare i matematik, No ämnen. Du är lösningsfokuserad och har förmåga att alltid ge det lilla extra för att nå resultat. Du tycker det är viktigt med en rak öppen kommunikation och jobbar för ett gott samarbete i kollegiet. Att dela med sig av kunskap och erfarenhet är en självklarhet för dig. Specialpedagogisk kompetens och erfarenhet är meriterande.


Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
16 oktober 2017
Tillträde

Eller efter överenskommelse

Tidsbegränsad till
15 juni 2018
Längd
6 månader eller längre
Ansök senast
22 september 2017
Referensnummer
A712191
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Marita Sandelin
Rektor
054-540 35 83
marita.sandelin@karlstad.se
Facklig företrädare
Maria Rudsberg
 
054-540 35 95
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Anställning kan ev. komma att förlängas

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den