Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Speciallärare vid Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9-skola belägen i västra delen av Karlstads kommun. Skolan byggdes 2006, och lokalerna är ändamålsenliga och fräscha. Vålbergsskolan är en dynamisk arbetsplats med högt i tak! Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går ca 450 elever.

Arbetsbeskrivning

Tjänstgöring som speciallärare för våra yngre elever på skolan, åk 1-4. Som speciallärare arbetar du nära klassernas mentorer och du ingår i skolans elevhälsoteam.

Kvalifikationer

Vi söker en speciallärare med inriktning läs/skriv/språkutveckling, och vi ser gärna att du har erfarenhet av kartläggningar inom detta fält. Arbetet som speciallärare ställer stora krav på samarbetsförmåga, och du behöver ha god förmåga att skapa relationer med både barn och vuxna. Egenskaper vi sätter extra stort värde på är flexibilitet, engagemang samt lyhördhet för elevers olika behov.
Utöver din speciallärarexamen vill vi att du har en lärarutbildning i svenska, behörighet i matematik och engelska är meriterande.Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 10 augusti 2017
Tillträde Tillträde vid läsårsstart
Ansök senast 21 april 2017
Referensnummer A669540
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Birgitta Vuorinen
rektor
054-540 35 46
birgitta.vuorinen@karlstad.se
Facklig företrädare Ditte Karlsson
Lärare
054-540 33 87
ditte.maria.karlsson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den