Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Fritidspedagog 75% Väse skola.Skolområde Syd

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Väse skola är en trivsam F-6-skola med 120 elever öster om Karlstad. Skolan präglas av ett väl utvecklat samarbete och vi profilerar oss mot natur och kultur.
Vi söker dig som är flexibel och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, kolleger och föräldrar.
Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av fritidspedagoger, lärare och resurspersoner. Del av din tjänst innebär att vara resurpedagog i klass.

Kvalifikationer

Fritidspedagogexamen eller examen med inriktning lärare i fritidshem.
Du har god social kompetens och ett gott ledarskap i grupp- och klassituationer.
God digital kompetens är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 9 augusti 2018
Tidsbegränsad till 21 december 2018
Ansök senast 24 juni 2018
Referensnummer A792104
Antal arbetstillfällen 1
Facklig företrädare Alf Holmberg
Rektor
054-5403118
alf.holmberg@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den