Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

En-två pedagoger till särskild undervisning

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

I uppdraget ingår att undervisa, stötta och motivera ungdomar med varierande skolbakgrund. Målet är att de ska kunna återgå till ordinarie undervisning på högstadieskola eller gymnasium. Samarbete med olika professioner inom exempelvis socialtjänsten kommer att vara en del av uppdraget.
Undervisningen kommer att ske centralt i Karlstad i lokaler som håller på att iordningställas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i flera ämnen, gärna matematik, no, praktiskt-estetiska ämnen i kombination eller kombinationer av andra ämnen. Kunskap om och erfarenhet av att arbeta med särskilt stöd individuellt och i grupp värdesätts.
Stort mått av flexibilitet, intresse och engagemang för att undervisa elever med social problematik krävs. Erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppdrag och /eller med särskild undervisning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2019
Tillträde Verksamheten startar i samband med vårterminen 2019.
Ansök senast 18 november 2018
Referensnummer A822882
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Maria Skoogh
Rektor
054-540 31 74
maria.skoogh@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarnas Riksförbund
054-540 47 55

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den