Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Fiolpedagog 50% på Kulturskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med cirka 95 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna,

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Som fiolpedagog på Kulturskolan i Karlstad arbetar du med undervisning både enskilt, i grupp och enligt Suzukimetoden. Arbetet är förlagt till dag- och kvällstid och innefattar även utåtriktad verksamhet samt helgarbete.

Du kommer arbeta självständigt och tillsammans med ditt arbetslag.

Tjänsten är ett vikariat på 50% som kan förlängas och utökas, med reservation för att ordinarie lärare kommer tillbaka till sin tjänst.

Kvalifikationer

Pedagogisk examen vid musikhögskola och/eller motsvarande utbildning.
Du ska vara självgående och kunna ta egna initiativ, men också kunna samarbeta med kollegor. Vi vill att du har erfarenhet av Suzukipedagogik.
B-körkort är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 11 augusti 2020
Tidsbegränsad till 22 december 2020
Längd 3-6 månader
Ansök senast 29 mars 2020
Referensnummer A938776
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Kerstin Wallmyr
Kulturskolechef
054-540 29 87

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den