Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Enhetschefer Äldreomsorg

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Verksamhet Vårdboende består av 18 enheter; särskilt boende för personer med demensproblematik eller somatiskt långtidssjukdom samt boende med hemtjänstinsatser, s k servicehus. Varje enhet leds av en enhetschef med placering på boendet. Inom verksamhetsområdet arbetar i dag ca 550 medarbetare som ger insatser till ca 750 kunder. Vi söker nu två nya enhetschefer för kommande pensionsavgångar samt förstärkning av verksamheten.
Karlstads kommun erbjuder individuell handledning och gedigen chefsutbildning till alla chefer.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef är ditt ansvar att planera, leda och följa upp verksamheten mot fastställda mål och planer. I rollen ingår att utveckla och driva verksamheten mot ständiga förbättringar. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder stöd, service och omvårdnad som kännetecknas av omtanke och respekt för individens behov, resurser och önskemål. Du har det operativa ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Samverkan med kollegor både inom och utanför verksamheten är en viktig del av uppdraget.

Som enhetschef ingår du i Vårdboendets ledningsteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet och adekvat universitetsexamen inom social omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet från liknande verksamhet.

Du har förmåga att inspirera och motivera medarbetare i utvecklingsarbete och till goda arbetsresultat. Det är viktigt att du står för ett verksamhetsnära och kommunikativt ledarskap. God samarbetsförmåga är en förutsättning då arbetet innebär att leda en verksamhet i nära samarbete med kollegor.
Körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Snarast möjligt enligt överenskommelse. Grundanställningen är tillsvidare. För chefsbefattningar tillämpas ett tidsbegränsat förordnande på fyra år.
Ansök senast 9 augusti 2017
Referensnummer A691475
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Jenny Sundqvist
Verksamhetschef Vårdboende
054-540 57 24
Kontaktperson Per-Olov Johansson
Bitr verksamhetschef Vårdboende
054-540 60 49
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel.
054-540 00 00

Övrigt

Jenny Sundqvist anträffbar på telefon from v 30
Per-Olov Johansson anträffbar på telefon v 26-28.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den