Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskollärare till Slussvaktens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Slussvaktens förskola ligger i centrala delarna av Karlstad i stadsdelen Tingvalla. Här har vi nära till allt vad staden har att erbjuda. Förskolan har två avdelningar en för de yngre barnen och en för de äldre. Vi söker en förskollärare som är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Hos oss är barnen alltid i centrum och vi strävar efter att ge dem en trygg, rolig, utmanande och lärorik miljö på förskolan- alla dagar.

Arbetsbeskrivning

Slussvaktens förskola är en mötesplats där viktiga relationer byggs för att kunna utvecklas i en positiv gemensam miljö. Vi ser förskolan som en plats för barnen att mötas i demokratiska frågor och att involveras i olika beslut.
Vi värnar om varandras olikheter, vi tar tillvara på varandras kunskaper och förmågor, vi ser dem som en möjlighet och tillgång till att tillägna oss nya färdigheter. Vi utgår från det kompetenta barnet, att barnet har en egen röst, egna kunskaper och förmågor. Alla på förskolan, vuxna och barn har ett eget värde och bör mötas, bli bekräftad, lyssnade till och tas på allvar.
Känns detta som viktiga arbetsuppgifter för dig, då vill vi gärna att du blir en pedagog hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är legitimerad förskollärare
- är engagerad och har god samarbetsförmåga
- har förmågan att ta egna initiativ, kommunicera och vara flexibel
- har ett tydligt fokus på barns lärande och tror på det kompetenta barnet och att lärande sker i trygg miljö.
- ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet.
- tar ditt uppdrag på allvar, har metoder och ser din roll som aktiv i att vara med och utveckla en stimulerande lärmiljö.
- är väl förtrogen med förskolans styrdokument och ha god förmåga att omsätta detta i både teori och praktik.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett professionellt och trevligt bemötande gentemot såväl barn som vuxna.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 6 januari 2020
Tillträde Eller enligt överenskommelse
Ansök senast 21 oktober 2019
Referensnummer A906168
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Borgert
Förskolechef
054-540 36 44
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den