Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare, tillsvidare på Gläntans förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Är Gläntans förskola arbetsplatsen för dig?

Vi erbjuder dig både erfarna och några nya kollegor på våra 4 avdelningar och dessutom en spännande och utmanande arbetsplats. Vi är en mångkulturell förskola som ligger nära Kronoparkens centrum. Förskolan har mycket goda förbindelser med både Värmlandstrafik och Karlstadbuss.

Vi utmanas varje dag som förskollärare i att kunna ge barnen de bästa förutsättningarna för att lära sig svenska språket och vår värdegrund. Vi jobbar efter ett pedagogiskt årshjul för att arbetar med läroplanens strävansmål. Genom att vi arbetar med ett lekfullt och undervisande arbetssätt ger vi barnen nycklarna till att lyckas på vägen i sitt livslånga lärande.
På vår förskola finns det kontinuerligt lärarstudenter från kau som vi förskollärare handleder och som ger oss många viktiga infallsvinklar i vårt arbete.
Vi erbjuder dessutom friskvårdspeng, pedagogiska måltider, utekläder, kompetensutveckling

Vem är du som söker en tjänst hos oss?

1.Utbildad förskollärare/ lärare mot förskolan
2.Du som ser möjligheter framför hinder med det som är nytt
3. Att du har ett intresse för mångfald
4. Att du kan samarbeta och skapa goda relationer i det lilla arbetslaget likväl som i hela personalgruppen.
5.Att du är förtrogen med förskolans nationella styrdokument

Facklig företrädare Lärarförbundet:
Katarina Samuelsson
Förskolechef: Maria Hultkrantz

Arbetsbeskrivning

Förskollärare på Gläntans förskola

Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet på förskolan. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön efter barnens behov och intressen.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs.

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i förskola. Du ska vara en person som ser möjligheter istället för hinder, som fungerar väl i arbetslag såväl som i självständigt arbete och som har god förmåga att skapa relationer. Det är viktigt att läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt. Vi ser gärna att du är en medforskande förskollärare som är nyfiken och låter barnen vara delaktiga.

Eftersom arbetet innefattar dokumentation är det viktigt att du har förmåga att på ett bra sätt strukturera och dokumentera ditt pedagogiska arbete.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
8 januari 2018
Tillträde

Eller enligt överenskommelse.

Ansök senast
12 oktober 2017
Referensnummer
A714213
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Maria Hultkrantz
Förskolechef
054-540 32 41
maria.hultkrantz@karlstad.se
Facklig företrädare
Katarina Samuelsson
 
Förskollärare
 
054-540 32 43
 
katarina.samuelsson@karlstad.se
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den