Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare till Gymnasiesärskolans individuella program

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Sundsta-Älvkullegymnasiet söker en lärare till Gymnasiesärskolans individuella program.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom gymnasiesärskola eller annan närliggande verksamhet. Du kommer att arbeta med att planera, genomföra och utvärdera undervisning på det Individuella programmet.

Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, är initiativrik och är drivande i det pedagogiska arbetet. Gymnasiesärskolans pedagoger arbetar i arbetslag tillsammans med elevassistenter i ett nära samarbete. Tjänsten innebär individanpassad undervisning utifrån elevernas förmåga vilket gör att du får använda din kreativitet för att anpassa metoder och arbetssätt.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en lärarexamen och är legitimerad lärare. Vi ser gärna att du är speciallärare eller specialpedagog, gärna med inriktning eller specialisering mot utvecklingsstörning.

Vi söker dig som har förmågan att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa och utvecklas. Att vara trygg i lärarrollen och känna stolthet för sitt arbete är också viktiga egenskaper.

Grundläggande kunskaper inom IKT är ett krav.
Erfarenhet är meriterande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 januari 2020
Tillträde 2020-01-15 eller enligt överenskommelse.
Ansök senast 15 december 2019
Referensnummer A866018 - SÄG
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Susanne Brissman
Rektor
054-5401545
susanne.brissman@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den