Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Säkerhetskoordinator med inriktning krisberedskap

Arbetsplatsbeskrivning

Räddningstjänsten Karlstadsregionen arbetar för att människor som bor och vistas i förbundets medlemskommuner Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad, Kil och Munkfors ska vara trygga och säkra. Det gör vi genom att förebygga och hantera olyckor och kriser där. Vår vision är ett tryggt och säkert samhälle. Målen för vår verksamhet är färre olyckor, minskade skador och ökad trygghet. Vår verksamhet ska genomsyras av vår värdegrund professionalism, respekt, lärande och mod.

Vi söker nu säkerhetskoordinator inom området krisberedskap. Tjänsten är organiserad på säkerhetsavdelningen. Säkerhetsavdelningen stödjer våra medlemskommuner inom områdena internt skydd, trygghet, krisberedskap och civilt försvar. Verksamheten styrs av avtal och uppdragen för kommunerna ser olika ut.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen arbetar med risk- och sårbarhetsanalyser, kontinuitetsplanering, kommunal krisledning och projekt inom området. Du kommer att arbeta med varierande uppgifter för att stärka kommunernas förmåga att förbereda sig för att hantera extraordinära händelser. Vi tror att du kommer att driva och delta i projekt inom området i nära samarbete med våra medlemskommuner. Du kommer också att delta i avdelningens övriga uppgifter inom området.
Tjänsten, med placering på vår heltidsstation i Karlstad, är säkerhetsklassad.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i kommunal verksamhet. Det är också meriterande om du har kunskaper inom krisberedskapsarbete.
Du är van att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor med att planera, driva och följa upp ditt arbete.
Arbetet är förenat med många kontakter både i kommunerna och med samverkande aktörer, vilket ställer krav på att du är lyhörd, kommunikativ, drivande och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt på din personliga lämplighet.
B-körkort krävs.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast, efter överenskommelse.
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 3 november 2019
Referensnummer A882839
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria West
avdelningschef säkerhetsavdelningen
054 - 540 28 02
maria.west@karlstad.se
Facklig företrädare Jörgen Tolf
SKAF
054-540 28 80
jorgen.tolf@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den