Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Driftansvarig - VA-ledningsnät

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Du kommer att tillhöra planeringsorganisationen för teknik- och fastighetsförvaltningen. Enheten är en gemensam ingång för interna förfrågningar och beställningar som gäller drift, skötsel och entreprenader av bland annat Karlstads kommuns vägar, vatten, byggnader, parker och natur.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driftansvarig som, tillsammans med vår övriga organisation, ansvarar för den operativa verksamheten inom drift, skötsel felavhjälpande underhåll av våra VA-ledningsnät. Även planering och samordning av bygg och anläggningsentreprenader inom områdena kan komma att ingå i tjänsten. Ditt huvudsakliga fokus kommer att ligga inom drift och underhåll.

Din befattning är produktionsplanerare och du har alltid en central roll i våra entreprenader och ansvarar för drift entreprenadens genomförande. Personal/arbetsgivaransvar ingår inte i din roll utan din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen, vilket innefattar ansvar för planering, ekonomi och KMA. Vidare ansvarar du för att nå uppsatta mål och deadlines. Dessutom ska produktionsplaneraren arbeta aktivt och tillsammans med övriga i teamet och enheten vara ett stöd för och en länk mellan våra utförare och förvaltare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning/annan relevant utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig inom området vatten och avlopp. Du ska ha erfarenhet av arbete inom nämnda verksamhetsområden med erfarenhet av arbetsuppgifter så som; budgetering, kalkylering, projekt/arbetsledning, utredningsarbete, kundkontakter, underhållsplanering. Meriterande är även kunskaper inom entreprenadjuridik och LOU samt BAS inom bygg och anläggningsarbeten.

För att trivas i rollen bör du ha lätt för att se nya möjligheter. Att jobba som produktionsplanerare ställer höga krav på väl utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har ett gott ordningssinne samt förmågan att se till helhet, vilket är en framgångsfaktor för vår verksamhet. Vi utgår ifrån att du är van att arbeta självständigt och du tar ansvar för dig själv och gruppen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 15 januari 2017
Referensnummer TFN-2016-3241
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Magnus Ådén
Enhetschef
054-540 65 64
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den