Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb LSS-handläggare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Biståndskontoret består av Biståndsenheten, LSS-enheten, Tillsynsenheten samt en stabsfunktion. Vi är en verksamhet i framkant och jobbar mycket med utveckling.

Arbetsbeskrivning

Inom enheten jobbar vi med ständig utveckling av våra processer och rutiner. Som LSS-handläggare arbetar du med myndighetsutövning och utreder och fattar beslut enligt LSS och SoL. I arbetet ingår även att regelbundet följa upp och ompröva beviljade insatser. En del av rollen som LSS-handläggare innebär att du samverkar med företrädare, anhöriga samt andra professioner och myndigheter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en socionomexamen, annan utbildning som vi bedömer likvärdig eller har en pågående socionomutbildning, minst 5 terminer. Det är önskvärt med goda kunskaper om gällande lagstiftning och regelverk samt om målgruppen. Du förväntas ha en god samarbetsförmåga och stor förmåga till gott bemötande både gentemot kunder och mot samarbetspartners.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 17 juni 2019
Tidsbegränsad till 31 augusti 2019
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 31 mars 2019
Referensnummer A849773
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Maria Nyqvist
Enhetschef, LSS och debitering
054-540 61 51
Facklig företrädare Charlotte Isaksson
SSR
054-540 55 17

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den