Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Fritidspedagog till Frödingskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är en 4-9 skola i Karlstads största stadsdel Kronoparken. Vi är både en grund-och grundsärskola. Vår vision är att alla elever ges möjligheter att lyckas och att all personal och alla elever trivs. Vi tror på att vi är varandras förutsättningar för att nå resultat.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en fritidspedagog som tillsammans med vår nuvarande fritidspedagog och övrig personal ansvarar för verksamheten på fritids. I arbetsuppgifterna ingår också att arbeta mot grundskolan och då främst mot årskurs 4.

Kvalifikationer

Utbildad fritidspedagog/ lärare i fritidshem med god förmåga till att skapa goda relationer med elever,

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 augusti 2017
Tidsbegränsad till 30 juni 2018
Ansök senast 5 maj 2017
Referensnummer A676301
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sarah Thorén
Rektor
054-5403221
sarah.thoren@karlstad.se
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
Nämndsekreterare
054-540 29 26

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den