Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Elevassistent Ilanda grundsärskola 75%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en elevassistent för arbete i grundsärskolan med inriktning träningskola på Ilandaskolan. Arbetet innebär att stödja elever med stort omsorgsbehov under skoldagen och på fritidshemmet. Du är en del av särskolans arbetslag där flera yrkeskategorier samverkar för att skapa en helhet för eleverna i gruppen. Skolan arbetar aktivt med ett främjande och förebyggande elevhälsoarbete och du förväntas ha en aktiv roll.

Kvalifikationer

Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbete. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet där flexibilitet, lyhördhet och ansvarstagande är viktigt.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid
Tillträdesdatum
2 oktober 2017
Tillträde

Möjlighet till ökad sysselsättningsgrad utifrån erforderliga beslut.

Tidsbegränsad till
21 juni 2018
Längd
6 månader eller längre
Ansök senast
18 september 2017
Referensnummer
A713674
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Anna Carlsson
Rektor
054-540 36 91
Facklig företrädare
Kommunal
 
054-540 47 62, 054-540 47 60
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den