Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Köksansvarig Stodeneskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Stodeneskolan är en mysig mellanstor skola mitt i ett bostadsområde som lagar ca 550 portioner lunch varje dag. Det mesta från grunden och med bra råvaror. Vi jobbar med närproducerade och Krav/eko livsmedel i så stor utsträckning som vi kan. Av de 550 port är det ca 175 port som skickas till två förskolor. Det serveras även frukost och mellanmål. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp av köksansvariga då det finns tre skolor till i närområdet.

Arbetsbeskrivning

Ansvar för ekonomi, egenkontroll, inköp, vikarieanskaffning och den dagliga driften. Din personlighet skall innehålla engagemang, service och ledaregenskaper som driver och utvecklar köket. Du skall samarbeta med skolans personal och elever på ett bra sätt och vara lyhörd. Du ansvarar för de koncept och arbetssätt som gäller för Karlstads kommun och skolområde väst.

Kvalifikationer

Du skall ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och minst 5 års yrkesvana av arbete i kök. Du skall ha erfarenhet av egenkontrollsystem och meriterande om du tidigare har haft någon form av budgetansvar/arbete, menyplanering samt erfarenhet av att leda ett kök.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 27 maj 2019
Tillträde Eller efter överenskommels
Längd Tillsvidare
Ansök senast 5 maj 2019
Referensnummer A757156 - Kopia
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Helene Andersson
Kostchef, skolområde Väst
054-540 33 65
helene.andersson@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den