Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Hkk-lärare 60%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Ilandaskolan är en grundskola och en grundsärskola med ca 420 elever fördelade på fyra elevarbetslag.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare för undervisning i hem- och konsumentkunskap för elever i åk 7-9 på Ilandaskolan. Vi ser gärna att du har någon mer behörighet. Du ingår i ett arbetslag och är mentor för elever i åk 7 i en klass tillsammans med en annan lärare. Arbetet är självständigt och innebär ett stort ansvar för planering och genomförande av undervisning. Skolan arbetar aktivt med ett främjande och förebyggande elevhälsoarbete och du förväntas ha en aktiv roll, stort fokus ligger på mentorsuppdraget.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i hem- och konsumentkunskap samt ett annat ämne.
Du ska vara en tydlig ledare och ha förmågan att hävda skolans grundläggande värderingar. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Vi söker dig som är flexibel och ser fler möjligheter än hinder i uppdraget att skapa en skola där olikhet är normen.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 8 augusti 2018
Tillträde Tjänsten är på 60 % men kan eventuellt utökas om den sökande har i behörighet i ytterligare något ämne.
Tidsbegränsad till 13 juni 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 22 maj 2018
Referensnummer A783447
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna-Karin Leandersson
Tf rektor, Ilandaskolan
054-5403552
anna.karin.leandersson@karlstad.se
Facklig företrädare Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell
Nämndsekreterare
054-540 29 26

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den