Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare till våra nya förskolor i Inre hamn

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Våra nya förskolor i Inre hamn, Fullriggarens förskola och Förskolan Lotsen, fylls nu på med barn och vi söker därför nyfikna och modiga pedagoger som vill vara med och skapa härliga dagar för våra minsta kommuninvånare.
Förskolan Lotsen är en spännande mötesplats med fyra avdelningar i två plan. Till förskolan finns en härlig utegård på markplan och en på vårt tak. Vi har även ett sovloft där barnen vilar utomhus.
Fullriggarens förskola har en utomhuspedagogisk profil och som komplement till vår gård har vi vår mobila avdelning i form av en buss samt elcyklar och bussvagnar så vi snabbt och enkelt kan komma ut och utforska vår omvärld. På förskolan finns tre avdelningar inklusive vår buss.

Arbetsbeskrivning

Som pedagog på våra förskolor förväntar vi oss att du har ett stort engagemang och tar ditt uppdrag på allvar, har metoder och ser din roll som aktiv i att vara med och utveckla en stimulerande och tillgänglig lärmiljö. Du ser på din omgivning med nyfikenhet och skapar möjligheter för barns lek och kreativitet. På förskolorna är miljön föränderlig och mångfunktionell vilket ställer krav på dig som pedagog att utmana din syn på vad en förskola är för plats och möta barnen i deras tankar och erfarenheter.

Känns detta som viktiga arbetsuppgifter för dig, då vill vi gärna att du blir en pedagog hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som;
-är legitimerad förskollärare
-har ett tydligt fokus på din undervisning och barns lärande
-tror på det kompetenta barnet och att lärande sker i trygg miljö
-ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet
-är väl förtrogen med förskolans styrdokument och har god förmåga att omsätta detta i både teori och praktik

Vi vill att du i din ansökan och vid en eventuell intervju, beskriver dina förmågor i mötet med barnen, i ledarskapet och i samverkan med andra. Förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i förskolan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet


Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 januari 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 4 november 2018
Referensnummer A819908
Antal arbetstillfällen 5
Kontaktperson Anna Borgert
Förskolechef
054-540 36 44

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den