Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem Vålbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vålbergsskolan är en F-9 skola belägen i västra delen av Karlstad kommun. Skolan byggdes 2006 och lokalerna är ändamålsenliga och fräscha. Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar. På skolan går det ca 470 elever.

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog på Vålbergsskolan ingår du i ett arbetslag som består av flera olika yrkeskategorier. I arbetet som fritidspedagog ingår tjänstgöring på fritidshemmet och i skolan (F-3).

Kvalifikationer

Arbetet som fritidspedagog är kreativt, omväxlande och ställer krav på ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du planerar och genomför din undervisning dels självständigt och dels tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på fritidshem och att du tillsammans med oss vill driva verksamheten framåt. Erfarenhet från arbete i särskola är meriterande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 5 augusti 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 12 juni 2019
Referensnummer A882501
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Östlin
Rektor
054-5403027
anna.ostlin@karlstad.se
Facklig företrädare Therese Rådström
Lärarförbundet
054 -540 33 83

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den