Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Vi söker lärare till Tingvallagymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Verksamheten är uppdelad på tre stora skolenheter; Tingvallagymnasiet, Nobelgymnasiet och Sundsta-Älvkullegymnasiet. Varje skola leds av en gymnasiechef som också är chef för skolans rektorer. I organisationen ingår även en beställarenheten för vuxenutbildningen som ansvarar för antagning samt upphandling av vuxenutbildningen hos externa utbildningsanordnare. Förutom skolorna finns övergripande administrativt stöd inom ekonomi- personal- planering- och utvecklingsområdet.

Arbetsbeskrivning

Inför läsåret 2019/2020 söker vi lärare i flera ämnen.

Vi söker lärare i engelska i kombination med svenska, svenska som andra språk, matematik eller annan tänkbar kombination.

Totalt handlar det om 2 heltidstjänster. Olika kombinationer av ämnen och olika omfattning av tjänst kan förekomma.

Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerad lärare.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträdesdatum 14 augusti 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 17 juni 2019
Referensnummer A884826
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Per Svensson
Rektor
054-540 18 44
per.svensson@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den