Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskoleklasslärare Orrholmsskolan 100%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Orrholmsskolan är en F-6 skola med cirka 150 elever och två fritidshem.
Under förutsättning att erforderliga beslut tas så ledigförklaras en visstidsanställning som förskollärare på Orrholmsskolan med placering i förskoleklass och fritidshem.

Arbetsbeskrivning

Visstidsanställningen innebär att du arbetar tillsammans med en förskoleklasslärare i förskoleklassen och tillsammans med fritidspedagogerna på Orrholmsskolans fritidshem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en legitimation som lärare i förskoleklass.
Du skall ha mycket god samarbetsförmåga till arbete i arbetslag.
Stor vikt kommer att läggas vid sökandes personliga egenskaper. Goda vitsord kring ledarskap i klassrummet och kommunikation ses som meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 190805 eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till 31 juli 2020
Ansök senast 20 maj 2019
Referensnummer A874491
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Rune Jacobsson
Rektor
054-540 30 31
rune.jakobsson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet, Louise Helgar
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den