Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare Stodeneskolan åk 1-3

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Stodeneskolan är en F-6 skola med 340 elever i utkanten av Karlstad. Skolan ligger i ett stort villakvarter med fina omgivingar nära skog och vatten. Hit tar man sig lätt från centrum med cykel eller buss. Nu stärker vi vårt arbetslag i årskurs 1 och söker ytterligare en kreativ lärare som tycker om att arbeta tillsammans med kollegorna med barnets bästa i fokus.

Arbetsbeskrivning

Du är en av tre lärare i arbetslaget och har undervisning i våra två klasser. Vi undervisar tillsammans men du kommer att ha särskilt ansvar för ett eller flera ämnen där du leder planering- och bedömningsarbetet. Du har mentorskap för en tredjedel av eleverna och sköter där kontakt med hem och elevhälsa.

Kvalifikationer

Vi söker en behörig lärare med legitimation för undervisning främst i årskurs 1-3. Vi ser gärna att du är behörig i Matematik och NO men även andra ämneskombinationer är av intresse. Behörighet i musik är en merit.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2020
Tillträde Vi ser gärna att du finns med oss vid terminsstart, men tillträdet kan diskuteras.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 8 december 2019
Referensnummer A917870
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson David Sjöö
Tf. rektor
054-540 3598
david.sjoo@karlstad.se
Facklig företrädare Maria Rudsberg
054-540 35 95

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den