Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Arbetsledare Barn- och ungdomsförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Barn & Ungdomsförvaltningen består av av tre skolområden Öst, Väst, Syd. Alla områden har en egen måltidsorganisation som även innehåller lokalvård och som är i ett utvecklande skede, vi ser tjänsten Arbetsledare som ett tillskott för att ta nästa steg i utvecklingen.
Arbetsledaren verkar för en god arbetsmiljö och resurseffektivt förhållningssätt samt blir en viktig roll i det dagliga arbetet med att leda och fördela lokalvårdsdelen.
Varje skolområde söker en arbetsledare därav tre tjänster i annonsen

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter är främst att leda och fördela det dagliga arbetet inom lokalvård. I rollen ingår även ett utökat ansvar för arbetet kring metoder, kvalité kring erbjudna tjänster, ett hållbart arbetssätt samt att ha ett stödjande och kommunikativt arbetssätt mot medarbetare och beställare.
Du är vikariesamordnare inom måltidsverksamheten i skolområdet samt attesterar digitala tjänstgöringsrapporter, vid behov ingår viss städ i uppgiften.
Du har inget personal eller ekonomiskt ansvar men ska arbeta för god kamratskap samt ett resurseffektivt förhållningssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst fem års arbetslivserfarenhet inom lokalvård. Arbete i ledande befattning samt i kommunal sektor är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som arbetsledare behöver du kunna arbeta både självständigt och i grupp samt att du är serviceinriktad och det är naturligt för dig att tänka utanför ramen och hitta nya lösningar. För oss är det även viktigt att ha lust och vilja till lärande och att dela med sig av sina kunskaper till kollegor.
Vi ser gärna att:
Du är flexibel och engagerad
Du är yrkesskicklig inom städ
Du är ordningsam och strukturerad
Du är lösningsorienterad och pedagogisk
Du har administrativa kunskaper och viss datorvana, du uttrycker dig väl i tal och skrift.
Du har körkort och egen bil.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 september 2018
Tillträde Eller enligt överenskommelse
Ansök senast 5 augusti 2018
Referensnummer A788042
Antal arbetstillfällen 3
Kontaktperson Helene Andersson
Kostchef, skolområde Väst
054-540 33 65
helene.andersson@karlstad.se
Kontaktperson Helene Andersson
Kostchef, skolområde Väst
054-540 33 65
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 62, 054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den