Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskollärare / Barnskötare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vi söker dig som vill bli en i teamet på Kvarnbergets, eller Orrholmens förskola som båda ligger centralt i Karlstad. Som medarbetare hos oss är du som pedagog engagerad och närvarande. Genom ett positivt förhållningssätt och gott bemötande skapar vi goda relationer till barn, föräldrar och kollegor. Du kommer att bidra till en förskola som ständigt utvecklas för att ge barnen så goda förutsättningar som möjligt

Arbetsbeskrivning

Ordinarie arbete som förskollärare eller barnskötare.

Kvalifikationer

• Förskollärarutbildning
• Barnskötarutbildning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 5 augusti 2019
Tillträde Tillträde 190805 eller enligt överenskommelse. Tillträde tidigare kan vara aktuellt.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 22 april 2019
Referensnummer A864274
Antal arbetstillfällen 4
Kontaktperson Ingrid Florell Jonzon
Förskolechef
054-540 30 24
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 62, 054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den