Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Kvalitets- och miljöansvarig

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Serviceavdelningen ansvarar för Karlstads kommuns interna service. Vårt uppdrag är att leverera service som bäst stödjer kommunens kärnverksamheter inom tjänster som städ, konferensservice, fordon, transporter och vaktmästeri. Totalt sysselsätter avdelningen cirka 200 personer. Tillsammans med fastighetsavdelningen skapar vi attraktiva, tillgängliga och hållbara lokaler med bra service. Du är välkommen till en verksamhet som erbjuder stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med stora utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

I rollen som kvalitets- och miljöansvarig är du ansvarig för att på ett systematiskt sätt leda och driva avdelningens ledningssystem inom kvalitet och miljö (ISO 9001 och ISO 14001). Det inkluderar att engagera både chefer och medarbetare i arbetet med ständiga förbättringar för bästa verksamhetsnytta. Du deltar aktivt i utvecklingen av interna processer. När det är aktuellt leder eller deltar du i projekt/uppdrag av utvecklingskaraktär.

Exempel på andra aktuella arbetsuppgifter:

• Förbereda och hålla i ledningens genomgång.
• Leda och stötta de interna revisorerna i deras arbete.
• Följa upp mål, åtgärder och indikatorer och kommunicera ut dessa till avdelningens verksamheter.
• Kalla till och hålla i avtalsuppföljningsmöten.
• Medverka på ledningsgruppsmöten och processledningsmöten.
• Tillsammans med avdelningens verksamhetssamordnare sköta och administrera vårt verksamhetssystem för hantering av dokument, åtgärder, avvikelser och egenkontroller.
• Arbeta med avdelningens kemikalieförteckning, dvs. hålla den uppdaterad och göra riskbedömningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning med relevant inriktning och/eller dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ISO 9001 och ISO 14001 eller liknande system. Det är en fördel om du har vana av att jobba med systematisk uppföljning och revisioner inom kvalitet och miljö. Du har goda administrativa kunskaper och kommunicerar med medarbetare på ett tydligt och pedagogiskt sätt, både i tal och skrift. Du har förmåga att se hela flöden och dokumentera det till verksamheten och får saker genomförda. Vi förutsätter att du är bra på att samarbeta och är öppen för andras förslag och åsikter. Som person är du noggrann och strukturerad, ditt arbete håller hög kvalitet och du har god förmåga att prioritera.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse, om möjligt i början av maj 2019. Tjänsten avser ett föräldravikariat på 12-15 månader.
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 17 februari 2019
Referensnummer A847876
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sofia Falk
Kvalitets- och miljöansvarig, Serviceavdelningen
054-540 67 23
sofia.falk@karlstad.se
Kontaktperson Jens Gustafsson
avdelningschef
054-540 68 53 (nås på telefon från och med 6/3)
jens.gustafsson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den