Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Byggledare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Tjänsten är placerad på enheten mark- och infrastrukturprojekt på markavdelningen. Enheten har idag 10 medarbetare och huvuduppdraget är att ansvara för planering, samordning, genomförande, projektledning och byggledning i kommunens stora exploaterings- och investeringsprojekt inom stadsbyggnad och infrastruktur inklusive broar och översvämning. Inom enheten finns projektledare, byggledare, projektkommunikatör och informationsförvaltare.

Arbetsbeskrivning

Som byggledare kommer du att ingå i en grupp med ansvar för genomförandet av hela processen, från planering till färdig anläggning/område. Du deltar i projektens alla skeden med särskild fokus på projekterings-, upphandlings- och anläggningsskedena. Du kommer att vara en del i en projektgrupp som bildar en viktig kunskapsbank och som gör oss till en god beställare och som ser till att vi håller bra kvalité på våra jobb.

Du är ansvarig för att tillsammans med projektledare förverkliga kommunens intentioner, planering och projekteringen i samverkan med fastighetsägare, näringsidkare, ledningsägare och övriga intressenter. Du arbetar med att upprätta anbudsunderlag inom ramen för reglerna om offentlig upphandling, göra kostnadsberäkningar och ta fram andra underlag. I rollen som byggledare är du beställarens representant, du är den som ansvarar för att från kommunens sida styra entreprenader och hålla i kontakten med entreprenörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som antingen har utbildning inom anläggning/bygg, väg och vatten eller annat relevant kunskapsområde alternativt har förvärvat motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du drivande, utåtriktad med god samarbetsförmåga och bra på att motivera dina kollegor. Vi söker dig som är serviceinriktad, vill lösa uppgiften på bästa sätt och det är naturligt för dig att tänka utanför ramen och hitta nya lösningar tillsammans med alla berörda parter. Som byggledare är du ansvarig för entreprenadens genomförande och resultat i nära samarbete med kollegor, konsulter och entreprenörer, därför är det viktigt att du har en särskilt god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Har du erfarenhet av att jobba som byggledare inom exploaterings- och infrastrukturprojekt är det meriterande. Du har goda relevanta kunskaper i entreprenadjuridik och AMA Mark och AF samt AB/ABT.

B-körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast 11 juni 2019
Referensnummer TFN 2019-2764
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Margareta Nilsson
Enhetschef
054-540 67 97
Facklig företrädare Facklig företrädare nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den