Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Två specialpedagoger med inriktning mot tal/språk/kommunikation

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vi söker specialpedagoger med inriktning mot tal/språk/kommunikation till den Centrala elevhälsan på barn- och ungdomsförvaltningen i Karlstad kommun.

Alla barn och ungdomar ska ges den ledning och stimulans som de behöver i sitt lärande och personliga utveckling för att de utifrån sina egna förutsättningar ska kunna utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Vi vet att den specialpedagogiska delen av elevhälsan spelar en viktig roll för elevernas förutsättningar för lärande. Vill du vara med och utveckla den gemensamma elevhälsans samlade kompetens så kanske du är den specialpedagog som vi nu söker.

Arbetsbeskrivning

Tjänstens fokus är på det förebyggande och främjande arbetet i Karlstad kommuns grundskolor men kommer även vara ett stöd i elevhälsans utredande arbete. Du kommer arbeta mot den specialpedagogiska professionen i elevhälsan inom ett flertal elevhälsoteam i Karlstads grundskolor. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med psykologer och specialpedagoger. Arbetet innebär resor till och från skolor. 

Kvalifikationer


• Du är utbildad specialpedagog med inriktning mot tal/språk/kommunikation.
• Du har förmåga att arbeta självständigt och kreativt, du har lätt för att samverka och ta initiativ.
• Du har en god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. 
• Du har en särskild utbildning gällande tal/språk/kommunikation. Talpedagogsutbildning är meriterande.
• Du är flexibel och trivs med att ingå i många olika sammanhang. Arbetet är självständigt och kräver god förmåga till planering och kommunikation. 
• Du har ett brett elevhälsoperspektiv på såväl individ-, grupp- som organisationsnivå och en förmåga att arbeta  långsiktigt och strategiskt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 januari 2019
Tillträde Eller enligt överenskommelse.
Ansök senast 11 december 2018
Referensnummer A834588
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Carlsson
Enhetschef Klaraborgs specialpedagogiska enhet
054-540 36 91
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den