Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Råtorpsskolan söker lärare i SV, SO, MA, NO, ENG till åk 2

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

På Råtorpsskolan väntar engagerade elever i blivande åk 2 på en lärare som arbetar aktivt med tillgängliga lärmiljöer.

På Råtorpsskolan arbetar vi ständigt med att förbättra förutsättningarna för våra pedagoger. Hos oss genomför du utvecklingssamtal på kontorstid. Du får möjlighet att rätta och sambedöma nationella prov på dagtid. Vi har ett välfungerade arbete när det gäller elevhälsoarbetet och strävar ständigt att arbeta främst hälsofrämjande och förebyggande. Hos oss är det vi vuxna som tar aktivt ansvar för elevernas resultat oavsett vilka utmaningar det innebär.

Vi vet att tillitsfulla relationer är grunden för allt lärande. Om du delar vår elevsyn så är du kanske precis den vi söker.

Kvalifikationer

Du analyserar behoven hos de elever du undervisar och anpassar sedan din planering utifrån denna analys.

Du skapar möjlighet för en stor grad av delaktighet hos dina elever och du utvecklar ständigt ditt arbete med att skapa tillgängliga lärmiljöer för samtliga elever.

Du är mentor och genomför utvecklingssamtal utifrån vår rutin.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 12 juni 2019
Referensnummer A882547
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Magnus Sjödin
Rektor
054-540 35 15
Facklig företrädare Lärarförbundet
Facklig företrädare
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den