Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Kockar till skolområde Väst

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Laga mat från grunden, bereda sallad, packa mat för utskick, baka bröd, diska, städa köket, beställa och ta emot varor, vara delaktig i egenkontrollen och servera frukost, lunch och mellis till restaurangens gäster samt andra i köket förekommande arbetsuppgifter.
Vi jobbar hela tiden efter att vara klimatsmarta och använder KRAV och närproducerat så långt vi kan.

Kvalifikationer

Du skall ha minst 2 års yrkesvana av arbete i kök, meriterande om du har erfarenhet av storkök eller liknande arbete. Viktigt att du är stresstålig och gillar att ge bra service och ha en hög arbetsmoral och en vilja att prestera bra i ditt arbete. Du skall vara stolt över den mat och den service som du ger våra gäster.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid / deltid
Tillträdesdatum 13 augusti 2018
Tillträde Eller efter överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 5 augusti 2018
Referensnummer A762229
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Helene Andersson
Kostchef, skolområde Väst
054-540 33 65
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 62, 054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den