Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Underhållsingenjör - VA

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

VA-avdelningen ansvarar för Karlstads kommuns allmänna VA-anläggningar. Avdelningen är uppdelad i enheterna Kund- och verksamhetsstöd VA, Ledningsnät VA, Avlopp, Vatten, Teknik VA och Projekt VA. Vårt uppdrag är att se till att vi har en säker och hållbar VA-försörjning nu och i framtiden.

Arbetsbeskrivning

I denna nyinrättade tjänst på enheten teknik VA består arbetsuppgifterna till stor del i att vara drivande i att bygga upp och utveckla underhållsorganisationen inom VA. Du kommer att arbeta med underhållsinstruktioner, underhållsplaner och implementera arbetsmetoder.

Du arbetar både självständigt och i team bestående av erfarna underhållstekniker, drifttekniker, projektledare och andra kollegor som finns på VA avdelningen. En viktig del i detta arbete är att vara en stöttande funktion gentemot våra underhållstekniker och projektledare.

Vi kan erbjuda dig ett arbete med stor möjlighet att organisera och styra det egna arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning. Erfarenhet av industriellt underhåll och systemstöd för underhåll är önskvärt, men inte ett krav. Har du arbetat med underhållssystem, så är det meriterande Våra verksamheter är geografiskt utspridda, därför är det krav på att du har B-körkort

Som underhållsingenjör på Teknik VA arbetar du både i anläggningarna och på kontoret, därför är det bra om du gillar variation i ditt arbete. Mycket av vårt arbete är digitalt, så vi vill att du är bekväm med att jobba digitalt.

Du samarbetar och kommunicerar med både tekniker och ledning och har ett eget driv och tar egna initiativ för att nå verksamhetens mål. En framgångsfaktor för detta jobb är att du har förmåga att kunna motivera och engagera din omgivning samt driva utvecklingen framåt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträder sker enligt överenskommelse
Ansök senast 8 december 2019
Referensnummer TFN-2019-5426
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Christian Månsson
enhetschef
054-540 68 37

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den