Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Aktivitetssamordnare till Aktivitetscenter

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Enheten för arbetsrehabilitering och sysselsättning söker nu aktivitetssamordnare till Aktivitetscenter som är en sysselsättningsverksamhet för personer med psykisk funktionsnedsättning och/eller samsjuklighet. Arbetsuppgifterna avseende sysselsättning innefattar motivationsskapande insatser med fasta och fria aktiviteter. Det innebär bl a att planera aktiviteter som stödjer utveckling av sociala färdigheter individuellt och i grupp och med uppföljningsbara syften och mål för att utveckla/bibehålla den enskildes förmågor. Aktiviteterna kan omfatta exempelvis skapande verksamhet i form av snickeri, textil, keramik, studiecirklar och fysisk aktivitet där vi går och tränar på gym.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse av människor, är kreativ och hantverksintresserad. För oss är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande, självständig, ambitiös, stresstålig och har ett gott ordningssinne. Att ha en god social kompetens anser vi vara självklart. Det är en fördel om du har utbildning inom det sociala området exempelvis behandlingsassistent, beteendevetare, socialpedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och den sökande får gärna ha kunskap inom textil eller något likvärdigt.
B-körkort, manuell växellåda, är ett krav.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse. Vikariat till 181231 med ev. förlängning.
Ansök senast 25 juni 2018
Referensnummer A793653
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Martin Seppänen
Enhetschef
martin.seppanen@karlstad.se
Facklig företrädare Angelika Åhs Johansson
SSR
054-5404926

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den