Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Kock till Ullebergsgården, vuxenavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Ullebergsgården är ett rehabiliteringsboende med 34 platser för människor med missbruks/beroendeproblematik. Vi arbetar med människor som har en komplex beroendeproblematik och som befinner sig i utsatta livssituationer.

Arbetsgruppen består av olika professioner.
I dina arbetsuppgifter ingår att handla, planera, beställa samt laga mat av råvaror. I arbetsuppgifterna ingår att laga dagens frukost och lunch samt förbereda övriga måltider, baka samt städning av storkök. Du ska också hålla ordning i de mindre köken som tillhör varje avdelning i verksamheten. Vidare kommer du att ha ansvar för att lagar och förordningar avseende livsmedelshantering följs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med människor med missbruksproblematik.

Provanställning kan komma att tillämpas.

B körkort manuell växellåda

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 22 februari 2019
Referensnummer A849065
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Daisy Bräck
Enhetschef
054-5405177
Facklig företrädare Lotta Karlsson
Kommunal
054-5404754

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den