Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare åk 1-3 till Hultsbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Anställningen innebär sedvanliga arbetsuppgifter som lärare i år 1-3 med undervisning främst förlagd som klasslärare i åk 3 på Hultsbergsskolan. Mentorskap i år 3.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig i lärare i svenska, engelska och samhällsorienterande ämnen i år 1-3. God samarbetsförmåga till arbete i arbetslag. Stor vikt kommer att läggas vid sökandes personliga egenskaper.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 24 april 2017
Tidsbegränsad till 16 juni 2017
Ansök senast 27 mars 2017
Referensnummer A663106
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Christer Falkmar
Rektor
054-540 30 38
christer.falkmar@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den