Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Förskollärare 100% tillsvidare, Björkdungens förskola, Väse

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.


Björkdungens förskola ligger i Väse. Förskolan är placerad i Väse samhälle med närhet till skog och natur. Förskolan har idag fem avdelningar, tre avdelningar med barn i åldern 1-3 år och två avdelningar med barn i ålder 3-6 år.
Björkdungens personal har tillsammans arbetat fram en gemensam pedagogisk plattform, som innebär att vi vill skapa en anda där föräldrar och personal tillsammans arbetar för barnens bästa. Vi visar varandra respekt och hänsyn, accepterar och tillvaratar varandras olikheter. Att fungera i grupp och utveckla gott kamratskap ingår i den dagliga verksamheten. Vi främjar barnens lek, för att den är viktig för barns utveckling och lärande. Verksamheten utgår ifrån barnens behov och syftar till utveckling och stärkt självförtroende. Eftersom grunderna för ett rikt språk läggs under förskoletiden arbetar vi mycket med språkutveckling.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog. Du trivs med arbete i arbetslag, men kan också arbeta självständigt.
Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl barn, vårdnadshavare som kollegor. Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten och kunna använda dem i det vardagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och har förmågan att bilda helheten av omsorg, utveckling och lärande för våra barn.
Du driver vår utbildning framåt och är en aktiv och engagerad medarbetare.
Du har förmågan att sprida arbetsglädje, har gott bemötande och tycker om att skapa relationer till såväl små som stora.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 3 februari 2020
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 1 november 2019
Referensnummer A909551
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ann Svensson
Rektor
054 5403432
ann.svensson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den