Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Enhetschef Hälso och sjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Arbetsbeskrivning

Rollen som enhetschef för sjuksköterskor inom Hälso och sjukvård innebär att leda, samordna, planera, driva och utveckla verksamheten mot uppställda mål och i enlighet med gällande lagstiftning samt enligt kommunens mål, policy- och styrdokument. Alltid med medborgaren i fokus

Som enhetschef har du ansvar för kvalitet, ekonomi, personal och arbetsmiljöfrågor. Du kommer att arbeta med samverkan och kvalitet och att skapa ett positivt utvecklingsklimat som ger medarbetarna möjlighet till delaktighet och inflytande. Du ingår i ledningsteamet för Hälso och Sjukvård tillsammans med kollegor från
hemsjukvård och hemrehabilitering. Du är direkt underställd verksamhetschef för Hälso och sjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och är trygg i ditt ledarskap. Du har förmåga att skapa trygghet och motivera dina medarbetare att arbeta utifrån verksamhetens och den enskildes behov. Du har erfarenhet av arbetsledning och ekonomisk styrning, goda ledaregenskaper samt förmåga att driva utvecklings- och kvalitetsarbete. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, dina ledaregenskaper och att du har engagemang för verksamheten. Det innebär att ditt ledarskap är linje med förvaltningens och verksamhetens värdegrund. 

Arbetet är självständigt och kräver god förmåga att kommunicera med såväl interna som externa kontakter. Att du har god samarbetsförmåga, är självständig, flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter det är en förutsättning för att lyckas med uppdraget samt att du har en god förmåga att prioritera och organisera. 

Du har en akademisk utbildning och är legitimerad sjuksköterska. Du har en god kännedom kring gällande lagstiftning, 

Inom Karlstad kommun erbjuder vi individuell handledning och en gedigen chefsutbildning till alla chefer. 

B- körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 16 juni 2019
Referensnummer A879105
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Peter Nylander
Verksamhetschef Hemvård
054-540 57 95
Facklig företrädare Maud Ulset
Vårdförbundet
054-540 4756

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den