Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Kock/kallskänka

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet.

Anläggningen Sundstabadet erbjuder en helt ny badupplevelse. Här finns något för alla: lek i upplevelsedelen, träning i bassängerna eller njutning i den toppklassiga relaxavdelningen. Våra målgrupper är 89 000 Karlstadsbor - såväl allmänhet som skolelever och föreningsliv - och turister i Karlstad.
Under fjoråret lockade anläggningen till sig 400 000 besök.

Sundstabadets cafeteria och Kafé Källan serverar lunch, lättare rätter och fika. Verksamhetens målsättning är att så mycket som möjligt av utbudet görs på plats i något av anläggningens två kök. Kafé Källan finns i Sundstabadets Njuta-del (relaxavdelningen) och uppdraget där innefattar även värdskap för relaxavdelningen och konferenslokalen Tjärnen.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två kockar/kallskänkor på deltid till Sundstabadets cafeteria/Kafé Källan. I tjänsterna ingår alla i restaurang och café förekommande arbetsuppgifter. Du kan och utför gärna även kassaarbete, försäljning av mat, diskning och städning.
Verksamheten är i ständig utveckling och som medarbetare förväntas även ett stort engagemang i att utveckla konceptet.
Anställningarna är schemalagda över verksamhetens öppethållandetider.

Kvalifikationer

Är du pigg och glad, samt att du självklart sätter gästen i fokus, då passar du in i vårt team! Periodvis har vi besökstoppar, framför allt under helger och lov, därför är det önskvärt att du som söker arbetet har hög stresstålighet och servicekänsla.
Du har relevant yrkesutbildning och gärna några års erfarenhet av restaurangbranschen. Vi ser gärna att du har dokumenterad kassa- och datavana.
För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.


Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträde Tjänsterna är på 75 % med tillträde 1 oktober.
Tidsbegränsad till 31 mars 2017
Ansök senast 4 maj 2017
Referensnummer A615777 - Kopia
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Stephan Hammar
verksamhetschef Bad och Sport
054-540 00 00
stephan.hammar@karlstad.se
Kontaktperson Annelie Hidén
caféansvarig
054-540 00 00
annelie.hiden@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den