Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Köksansvarig Hultsbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Du kommer att vara köksansvarig för Råtorps skolområde ca 850 barn/elever.
Det är två skolor och tre förskolor.
Då vi inte har något produktionskök på Råtorp så lagas all mat på Hultsbergsskolan.
Du kommer att jobba tajt med den köksansvariga som är för Hultsbergsskolområde då ni delar kök och personal(8 st)
Det lagas ca 1500 portioner i köket som sedan skickas till Råtorps alla enheter och förskolorna på Hultsberg. I skolrestaurangen serverar ni ca 550 elever och personal.

Arbetsbeskrivning

Ansvar för ekonomi, egenkontroll, inköp, vikarieanskaffning, Mashie och den dagliga driften. Din personlighet skall innehålla engagemang, service och ledaregenskaper som driver och utvecklar köket. Du skall samarbeta med skolans personal och elever på ett bra sätt och vara lyhörd. Du ansvarar för de koncept och arbetssätt som gäller för Karlstads kommun och skolområde väst.

Kvalifikationer

Du skall ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och minst 5 års yrkesvana av arbete i kök. Du skall ha erfarenhet av egenkontrollsystem och meriterande om du tidigare har haft någon form av budgetansvar/arbete, menyplanering samt erfarenhet av att leda ett kök.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 13 augusti 2018
Tillträde Eller efter överenskommels
Längd Tillsvidare
Ansök senast 22 juli 2018
Referensnummer A757156
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Helene Andersson
Kostchef, skolområde Väst
054-540 33 65
helene.andersson@karlstad.se
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den