Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Arbetsterapeut till enheten för arbetsrehabilitering och sysselsättning

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Enheten för arbetsrehabilitering och sysselsättning erbjuder olika verksamheter för personer med psykisk ohälsa med eller utan beroendeproblematik. Vi jobbar med individuella planeringar och genom praktisk handledning, samordning och arbetsterapeutiska insatser är målet att klienten ska närma sig arbete, studier eller regelbunden sysselsättning. Dina arbetsuppgifter blir att göra bedömningar i aktivitets- och arbetsförmåga, individuella insatser för att stärka individens aktivitetsförmåga i arbete/ sysselsättning. Utprovning och förskrivning av kognitiva hjälpmedel, handledning gentemot arbetsgrupper, bostadsanpassning, teamarbete i tvärprofessionella team. Du kommer även att göra arbetsförmågebedömningar.

Kvalifikationer

Leg. arbetsterapeut. God kännedom och intresse för målgruppen (psykiska/kognitiva funktionsnedsättningar).
Du kommer att arbeta självständigt och du ska ha lätt för att samarbeta.
B-körkort, för manuell växellåda, är ett krav.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträde Omfattning 50%, tidsbegränsad ca 8 månader. Tillträde efter överenskommelse.
Ansök senast 17 juni 2019
Referensnummer A883342
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Martin Seppänen
Enhetschef
054-5405092
martin.seppanen@karlstad.se
Facklig företrädare Annika Backman
Sveriges arbetsterapeuter

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den