Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Karlstads Naturskola söker en vikarie på 60%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Karlstads Naturskola verksamhet utgår ifrån Laboratoriet på Våxnäs. Naturskolan är en resurs för Karlstads kommuns barn, elever och pedagoger. Verksamheten består av Solbussen, Solcykeln, pedagog till förskola/förskoleklass samt fortbildning.

Arbetsbeskrivning

Som anställt på Naturskolan kommer du arbeta som resurs mot grundskolans lärare och elever med fokus utomhuspedagogik. Arbetet innebär både turer med Solbussen och uppsökande verksamhet med Solcykeln samt fortbildning för kommunens pedagoger. För mer information se skola.karlstad.se/naturskolan och/eller facebook.com/karlstadsnaturskola

Kvalifikationer

Du ska ha pedagogisk examen och vara van att leda grupper utomhus. Du bör vara lösningsorienterad, självständig och samarbetsvillig. Arbetet är till viss del fysiskt krävande och en organisatorisk förmåga är nödvändig. B-körkort krävs. Vi söker en person som är social med bred kompetens, gärna mot kultur och samhällsorientering.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 7 januari 2020
Tidsbegränsad till 30 juni 2020
Längd 3-6 månader
Ansök senast 1 november 2019
Referensnummer A909724
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ulrika Lindenäs
Verksamhetsutvecklare
054-540 35 29

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den