Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Socialsekreterare till västra utredningsenheten på Familjeavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vill du bli en av oss?
Om du kommer till oss erbjuder vi dig en arbetsplats i centrala Karlstad. Vi har fina ändamålsenliga lokaler som gör att vi stortrivs på arbetet. Arbetsgruppen du kommer till är en samling kompetenta, ambitiösa, engagerade och entusiastiska socialsekreterare. Västra enheten präglas av en stark samhörighet och en god stämning mellan kollegorna.
Vi erbjuder dig som ny en mentor som hjälper dig att komma in i arbetet och de dagliga rutinerna. Våra ärendehandledares främsta uppgifter är att handleda och vägleda dig i ditt dagliga arbete. Vi har en väl fungerande struktur på Familjeavdelningen vilket gör att vårt arbete blir lite enklare. Vi arbetar utifrån BBIC (barns behov i centrum) samt Signs of Safety (en lösningsfokuserad utredningsmetod).
Västra utredningsenheten tillhör organisatoriskt Arbetsmarknads- och socialförvaltningens Familjeavdelning. Enhetens uppdrag är att bedöma behov av skydd och stöd för utsatta barn, ungdomar och deras familjer. Vi söker nu en socialsekreterare som handlägger utredningar och bistånd enligt SoL och LVU gällande barn och unga mellan 0-18 år.

Kvalifikationer

Socionomexamen samt erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och då gärna av myndighetsutövning. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, beslut- och handlingskraft, kreativt tänkande samt förmåga att arbeta självständigt. B-körkort, för manuell växellåda, är ett krav.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 27 april 2020
Tillträde Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning.
Ansök senast 17 februari 2020
Referensnummer A931335
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anneli Ben Or
Enhetschef
054-5404952
Facklig företrädare Angelika Åhs Johansson
SSR
054-5404926

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den