Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Slagverkspedagog på Kulturskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Som slagverkspedagog på Kulturskolan i Karlstad kommer du undervisa både enskilt och i grupp. Även orkester- och ensembleundervisning och ingår. Du är en del av ett arbetslag och arbetet är förlagt till dag- och kvällstid. I tjänsten ingår också utåtriktad verksamhet och det förekommer helgarbete.

Tjänsten är ett vikariat.

Kvalifikationer

Pedagogisk examen vid musikhögskola och/eller motsvarande utbildning. Du ska vara självgående och kunna ta egna initiativ, men ha en vilja att samarbeta med kollegor i både ditt eget och andra arbetslag.

B-körkort är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2020
Tidsbegränsad till 5 juni 2020
Ansök senast 27 oktober 2019
Referensnummer A906257
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Kerstin Wallmyr
Kulturskolechef
054-540 29 87

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den